Een mooie ervaring rijker voor de deelnemers van Talenten van de Toekomst. Zij werden vorige week vrijdag, rondom de wedstrijd FC Emmen – FC Volendam, uitgenodigd om een kijkje achter de schermen te nemen bij ons. Naast dat de jonge deelnemers mochten plaatsnemen op de tribune voor de wedstrijd waren er nog meer activiteiten.

Rondleiding
Allereerst kregen de deelnemers een rondleiding op De Oude Meerdijk. Zo kregen ze onder andere het museum, de perskamer, het spelershome en Bud Business Café te zien. Ook het betreden van het heilige kunstgras van het stadion kon natuurlijk niet ontbreken. 

#HIERKOMIKWEG-plein
Rondom de wedstrijd viel er genoeg te beleven. De wedstrijd tegen FC Volendam stond in het thema van Oktoberfest en zo waren er veel activiteiten te doen op het #HIERKOMIKWEG-plein voor het stadion.

Wedstried kiek’n
Natuurlijk ging het deze avond maar om een ding. Drie punten pakken tegen directe concurrent FC Volendam. Vanuit een mooie plek in het stadion konden onze deelnemers zich scharen tussen de FC Emmen-supporters en de spelers aanmoedigen. De wedstrijd zat vol kansen en spektakel, maar eindigde helaas in een gelijkspel. Wel hebben de Talenten van de Toekomst elkaar weer beter leren kennen en een leuke avond gehad.